Cautare

484 de rezultate pentru "moga tineret" (3.81 secunde)
Au mai fost prezenti la inaugurarea sediului PD primarul din Navodari, Tudorel Calapod, edilul Medgidiei, Dumitru Moinescu, cel din Agigea, Ion Ionita, directorul DADL, Ionel Manafu, presedintele organizatiei de tineret a PD Constanta, Mihai Bobe, consilierii democrati din Eforie Gigi Chiru si Ionut Anghel si multi altii.
Tineretul a cerut drept de vot in BPC pentru presedintele de la tineret, iar seniorii i-au acordat doar drept de vot consultativ.
Structura departamentelor de specialitate ale PSD a fost definitivata, conducerea decizand suplimentarea numarului acestora cu inca unul, ce va viza domeniul tineret si sport.
Mihaita Bobe si Alex Marin de la Tineret, aspiranti la functii de consilieri municipali "Continuam sa ne facem simtita prezenta in sanul membrilor si, in acelasi timp, am inceput competitia in interiorul partidului pentru posturile de viitori consilieri municipali", a declarat, in acelasi context, Danut Moisoiu.
Bazele sportive pentru tineret, lasate in paragina in ultimii ani, au intrat in atentia autoritatilor locale, care sint decise sa aloce milioane de euro pentru repunerea lor in circuit.
Manea a anuntat ca liberalii au ales sa inceapa euro-campania electorala din prima zi a primaverii- prima primavara europeana a romanilor, dupa cum sesiza Ionel Spataru, presedintele organizatiei de tineret a PNL Constanta.
sa-l sustina pe Basescu“, a declarat Buzatu.Pedisti din toata tara, alaturi de BasescuÎn timp ce pedistii doljeni îsi mângâiau burtile satule dupa masa de duminica, toate celelalte organizatii din tara erau în fierbere.De exemplu, la Constanta, 11 autocare si zeci de autoturisme cu cel putin 500 de sustinatori ai lui Traian Basescu, cea mai mare parte membri ai Organizatiei de Tineret PD, au plecat ieri spre Bucuresti.
sa-l sustina pe Basescu“, a declarat Buzatu.Pedisti din toata tara, alaturi de BasescuÎn timp ce pedistii doljeni îsi mângâiau burtile satule dupa masa de duminica, toate celelalte organizatii din tara erau în fierbere.De exemplu, la Constanta, 11 autocare si zeci de autoturisme cu cel putin 500 de sustinatori ai lui Traian Basescu, cea mai mare parte membri ai Organizatiei de Tineret PD, au plecat ieri spre Bucuresti.
Organizatia judeteana de tineret a PSD Bihor a desfasurat ieri o actiune de colectare a gunoaielor ramase dupa sarbatoarea de 1 Mai.
148 a oprit o masina din care au coborat social-democratii de la organizatia de tineret. Seful grupului, Nicolae Banicioiu, a explicat in fata presei ca este vorba despre o actiune initiata de TSD, actiune care consta in oferirea unui cadou presedintelui suspendat Traian Basescu.
Simbata va avea loc la Brasov o reuniune a reprezentantilor departamentelor de tineret din 15 organizatii ale Partidului Conservator. Mai exact, e vorba despre organizatii PC din Transilvania, Banat, Crisana si Maramures.
El a fost lansat simbata trecuta la Brasov, unde s-au intilnit reprezentanti ai 15 organizatii de tineret ale PC din Ardeal, Crisana, Banat, Maramures.
"Este un prilej foarte bun pentru Organizatia Municipala Constanta de Tineret a Partidului Democrat, mai ales pentru cei care au muncit in campania pentru reinstalarea presedintelui Traian Basescu la Cotroceni, sa inteleaga mai bine procedurile legislative din Parlament, atmosfera de lucru de acolo si sunt sigur ca aceasta experienta va avea un rol important in conturarea parcursului politic pe care-l va avea fiecare dintre ei", si-a aratat convingerea deputatul Laurentiu Mironescu.
In momentul anuntarii cistigatoarelor, Bancioiu Nicolae, liderul organizatiei de tineret a PSD, a comunicat public ca am cistigat un bilet pentru doua persoane pe litoralul romanesc, urmind sa-mi primesc premiul dupa concurs", a precizat Oana.
Pentru functia de presedinte al TNL Galati s-au inscris in lupta Walter Frienghel, director la Parcul de Soft si presedinte al organizatiei de tineret in ultimul mandat, si Simona Balan.
"Filiala Municipala Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare apreciaza ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu drept noi dovezi ale comportamentului arogant si obraznic ale acestui marinar pensionar, care confunda, acum ca niciodata, Statul Roman cu nava Biruinta, pe Elena Vacarescu cu Elena Udrea si mitocania cu bunul-simt", se arata intr-un comunicat semnat de Catalin Boboc, presedintele organizatiei.
"Filiala Municipala Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare trage un nou si important semnal de alarma.
Si organizatia de tineret a PSD a reactionat la declaratiile lui Vanghelie si a lansat pe internet o lista virtuala la care pot subscrie toti membrii care sunt de acord ca liderul organizatiei PSD Bucuresti sa fie dat afara din partid.
Filiala Municipala Constanta a Organizatiei de Tineret Romania Mare considera ca Biserica Ortodoxa Romana ar trebui sa discute despre reactivarea Mitropoliei Tomisului.
Organizatia de tineret, prin presedintele Nicusor Ciumacenco, i-a invitat pe toti delegatii social-democrati sa-l voteze pe Dumitru Nicoalae presedinte, desi primarul are o virsta destul de inaintata.
google-analytics.com